Монтажи-64

POLY/ STENSO PE Дъждобран полиетилен

1.56 лв

POLY/ STENSO PE  Дъждобран полиетилен

POLY/ STENSO  Дъждобран полиетилен

ОПИСАНИЕ 
Полиетиленов дъждобран за еднократна употреба, 1200мм Х 750мм., дебелина 0.015 мм.

РАЗМЕР: универсален