Монтажи-64

GROHE термостатен смесител за душ Grohtherm 1000 Performance 34827000

389.00 лв

GROHE термостатен смесител за душ Grohtherm 1000 Performance 34827000
GROHE термостатен смесител за душ Grohtherm 1000 Performance 34827000 GROHE термостатен смесител за душ Grohtherm 1000 Performance 34827000

GROHE термостатен смесител за душ Grohtherm 1000 Performance 34827000

Описание на продукта:

Стенен монтаж
GROHE StarLight хромирано покритие
GROHE SafeStop 38°C
Включен GROHE SafeStop Plus температурен ограничител до 43°C
GROHE термостатен картуш с восъчен термоелемент
Интегриран спирателен вентил за смесена вода
Ръкохватка с GROHE EcoButton
Защита от обратен поток
S- Връзки
Метална розетка