Монтажи-64

Стъкло за водомер Беласица ф75 стар модел 1601602

3.00 лв

Стъкло за водомер Беласица ф75 стар модел 1601602

Стъкло за водомер Беласица ф75 стар модел 1601602

Технически характеристики:

Стъкло за водомер "Беласица" - СТАР МОДЕЛ Ф 75 мм