Монтажи-64

Стъкло за водомер Беласица ф72 нов модел 1601601

3.20 лв

Стъкло за водомер Беласица ф72 нов модел 1601601

Стъкло за водомер Беласица ф72 нов модел 1601601

Технически характеристики:

Стъкло за водомер "Беласица" - НОВ МОДЕЛ Ф 75 мм