Монтажи-64

Скоба за демонтиране на рамена на чистачки Topmaster

10.50 лв

Скоба за демонтиране на рамена на чистачки Topmaster
Скоба за демонтиране на рамена на чистачки Topmaster Скоба за демонтиране на рамена на чистачки Topmaster

Скоба за демонтиране на рамена на чистачки Topmaster 

Технически характеристикии: